Ένα κινητό πρόδωσε τη σχέση τους: Ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος είναι ζευγάρι!


Στις αρχές Αυγούστου κυκλοφορούσαν φήμες που έλεγαν ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που τον Ιούνιο χώρισε από την σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, ερωτεύθηκε ξανά, τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Ε, λοιπόν δεν πρόκειται μόνο για φήμες, αφού ο ηθοποιός που βλέπεις στο «Σόι» του Alpha, το επιβεβαίωσε στο φιλικό του περιβάλλον λέγοντας: «Είναι πολύ νωρίς για να μπορώ να μιλήσω για αυτή τη σχέση αλλά αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι περνάω καλά!».

Ποιο είναι όμως το πρόσωπο που τον κάνει τόσο χαρούμενο; Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, που είχε αναλάβει τα διεθνή θέματα στο δελτίο ειδήσεων του Mega και πρόσφατα πήρε μεταγραφή στον Alpha.
H όμορφη δημοσιογράφος φρόντιζε να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, όμως μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο μαζί με τον ηθοποιό, στάθηκε η αιτία να αποκαλυφθεί η σχέση τους.

Όπως αναφέρει η Real News, την ώρα που οι δυο τους απολάμβαναν τον καφέ τους σε στέκι της Χώρας του νησιού της Αποκάλυψης, ένας άνθρωπος που τους είδε προσπάθησε να τους απαθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο.
 «Εκείνη τη στιγμή ο Αλέξανδρος κατάλαβε ότι κάποιος επιχειρούσε να τους απαθανατίσει και είχε σκοπό να κάνει φασαρία για να μην το τραβήξει με τη νέα αγαπημένη του, όμως τελικά σκέφτηκε να χαλαρώσει και να μην επιτρέψει σε κανένα να του χαλάσει τις διακοπές» περιγράφει στην εφημερίδα αυτόπτης μάρτυρας.

Μη στεναχωριέσαι Αλέξανδρε! Έτσι κι αλλιώς, πόσο ακόμα θα το κρύβατε;



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου