Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Πα-τέρας προσπάθησε να σκοτώσει τον 2χρονο Γιο του γιατί μετάνιωσε που τον έκανε!


Η φωτογραφία είναι ταυτόχρονα συγκλονιστική και ακατανόητη – ένα μωρό έμεινε ακινητοποιημένο σε γύψο και δεν μπορεί να περπατήσει μετά από τραγικό ατύχημα που προκάλεσε ο πατέρας του με σκοπό να το σκοτώσει.

Ένας άντρας από το Colorado ο οποίος είπε ότι δεν μπορούσε να αντέξει την υπευθυνότητα της πατρότητας είναι πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες φόνου, αφότου παραδέχτηκε στους ερευνητές ότι έστησε το ατύχημα με σκοπό να σκοτώσει τον 2,5 ετών γιο του.

Σύμφωνα με το KHOU, ο 29χρονος Nathan Weitzel είπε στις αρχές του Arapahoe County ότι έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με ταχύτητα 120 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο γιος του καθόταν στο αυτοκίνητο χωρίς ζώνη ασφαλείας.


Το αγοράκι, ο Isaiah, επέζησε από το ατύχημα, αν και το μισό σώμα του βρίσκεται σε γύψο και η κινητική του ικανότητα έχει επηρεαστεί σημαντικά.,

Ο Weitzel από την μεριά του αποκάλυψε ότι την ημέρα του ατυχήματος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης. Βρίσκεται αντιμέτωπος με αρκετές εγκληματικές κατηγορίες, ανάμεσα τους απόπειρα για δολοφονία πρώτου βαθμού, κακοποίηση παιδιού, επίθεση, εγκληματική βλάβη, κατοχή ελεγχόμενης ουσίας και επίθεση σε άλλα οχήματα.


“Ο λόγος που ήθελε να σκοτώσει τον Isaiah ήταν επειδή η πατρότητα ήταν μεγάλη ευθύνη και δεν πίστευε ότι ήταν αρκετά άντρας για να μεγαλώσει ένα παιδί”, είπε ένας ερευνητής. Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 12 στις 21 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις αναφορές του δικαστηρίου, ο Weitzel μπήκε στο αυτοκίνητο με τον γιο του και έδεσε την δική του ζώνη, αλλά παραμέλησε να κάνει το ίδιο και για τον Isaiah για να αυξάνει τις πιθανότητες να πεθάνει. “Προσπάθησα να σκοτώσω τον γιο μου”, είπε ο Weitzel στην αστυνομία.


Οδήγησε με το γιο του προς ένα κοντινό πάρκο. “Όσο ήταν στο πάρκο, άφησε τον Isaiah να παίζει και καθόταν σκεπτόμενος πώς θα σκοτώσει τον γιο του”, σύμφωνα με τις αναφορές του δικαστηρίου. “Ο Natham είπε ότι έφυγε από το πάρκο και οδήγησε τριγύρω ψάχνοντας για ένα καλό σημείο να προκαλέσει ατύχημα και να σκοτώσει τον γιο του.”


Οι μάρτυρες της σκηνής έτρεξαν να βοηθήσουν το τραυματισμένο αγόρι. “Άνοιξα το παράθυρο, άνοιξα και την πόρτα και ο γείτονας μου τον έβγαλε από το αυτοκίνητο και τον ακούμπησε στο πάτωμα”, είπε ο Sam Schulte.



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου